Styret i Randsfjord Fuglehundklubb

Jon Ivar Søhus

Jon Ivar er leder i klubben.  Kunne egentlig vært pensjonert rådgivende ingeniør og drevet med hunder på heltid, men liker å jobbe, så jeg pendler daglig til byggeprosjekter i Oslo-området og trives med det. Sammen med samboer disponerer vi 4-6 engelske settere i alderen 8 uker til 8 år. Er tidvis aktiv som jaktprøvedommer, men trives best som deltaker. For tiden er det. Emil som får mest oppmerksomhet, da han er Derby-kvalifisert.
Vi har hytte på Hjerkinn som benyttes i forbindelse med jakt og trening av hunder.


Tlf: 913 78 820
E-post: soehus@online.no


Tor Thomassen

Tor er styremedlem og kasserer, 53 år, gift, tre sønner, har 2 engelsk setter tisper. Tor liker seg ute på fuglejakt m/ stående hunder, elg-, rådyrjakt og med fluestanga
i hånden.

Mobil.: 976 97 420

E-post: tor.t@me.com


Steen Blach Sørensen


Steen er nytt styremedlem og har 4 engelsk settere mellom 2 og 12 år av egen linje - Klækkenhavnas. Han er en ivrig rypejeger og meget erfaren som jaktprøvedeltaker med NM lag 2012 som ypperste plassering. Har hatt 3 jaktchampioner basert på CACIT.

Steen er gift med frue av første ekteskap, har 2 voksne døtre med familier, hvorav eldste barnebarn og Steen har enda en unghund, Hommelfjellets Seff, sammen etter Steen’s Heegårds / Klækkenhavnas Tjep.

Mobil: 93 44 14 97

E-post: sbs@holteconsulting.com


Sven Olav Gahre

Sven Olav er styremedlem, gift med Lise og har en datter Emma på 18 år. Han har 2 irsk setter tisper: Pirelli som er 9 år og Pixi som 2 år ( hans første valp). Han liker friluftsliv og bruker hundene mye på jakt og turer  i fjellet hele året.

Tlf: 906 90 307
E-post: gahre@online.no


Joakim M. Skålbones (ny 2020)

Joakim bor på Vågård og har Breton Faust som er hans først fuglehund. Han er også ansvarlig for aktiviteter, hjemmesiden, facebook og sms-systemet.
Han er en ekstremt ivrig i å lære nye ting hele tiden. Han leser og reiser å oppsøker mange kjente og ukjent for å kunne lære seg noe nytt. Han er en ivrig jeger som jakter stort sett hver helg og hver dag som er mulig fra 10. september.

Tlf/Mob.: 94179944

E-post: skalbones@gmail.com


Line Braathen (ny 2020)

 Line Braathen er en ivrig prøve deltager som bor på Nakkerud. Hun har 2 stk Irsk settere Hu har Liatoppen's Tl Taro 5 år som har dette å vise til *3×1UK og vinner av Forus Open 2016. *2UK på Geiloprøven 2017. *2AK på Geiloprøven 2017. *1 Premie fra Randsfjorden fuglehundeklubb - årets unghund 2016. Hund nr 2 er Jordmor Bockmanns's Focus 2år, og sønn av Liatoppen's Tl Taro og "US" Luca.

Vi gleder oss til å følge Line videre på sine prøver!


Tlf: 402 02 215

E-post: braathen.line@gmail.com


Trond Brørby

Trond er varamedlem og har 1 engelsk settere Leirbakkens Gaia. Trond er å finne i fjellet så ofte han kan. Trond er jakt og prøveinteressert. 

Trond har stilt med Leirbakkens Gaia i AK for første gang i sitt liv når Gaia var 2 år og 1 dag. Hun fikk da en fantastisk 1 AK. 

Mobil: 976 82 497  

E-post: trond.brorby@dokkafasteners.com