Våre sponsorer og samarbeidspartnere!

 

Renox Gruppen

Renox Gruppen dekker alle renholdstjenester over hele Ringerike-, Hole- og Hadelandsregionen gjennom selskapene Ringerike Renhold, Hadeland Renhold og Renox Prosjektrenhold.

Hønefoss Vaktselskap AS

Hønefoss Vaktselskap er en ledene aktør på vakt og alarmtjenester i Ringeriksregionen.

Vi beskytter boliger og bedrifter med tilpassende løsninger og er foretrukket vaktselskap for både lokale nøkkelbedrifter og Ringerike kommune.

I tillegg leverer vi varmepumper i ypperste kvalitet, og Elbil-lader til privathjem.

Vi i RFK hører på Fuglehundfolk!

Fuglehundfolk er Norges første og største podcast om fuglehunder og folka bak. Vi deler våre erfaringer med fuglehunder som jaktkamerat og familiemedlem

De har sin egen nettbutikk med masser av bra hundeutstyr veldig relatert til fuglehund. De har også sin egen kleskolleksjon.
BESØK FUGLEHUNDFOLK
TRYKK HERVi spiser lokalt! 

Vi er stolte av at Leiv Vidar sponser våre arrangementer med mye god mat! Leiv Vidar AS har siden etableringen i av slakterforretningen i Torvgata 1950 ekspandert og blitt en betydelig bedrift på Ringerike. Leiv Vidar AS ble stiftet av slaktermester Leiv Vidar i 1950. Siden den gang har vi levert mengder av pølser til våre kunder.Vi takker for støtten!

Vi gir en million kroner til gode krefter som jobber mot samme mål som oss. Det skapes mer når man spiller på lag. I løpet av et år vil inntil 150 tiltak og aktiviteter i hele landet få støtte fra Statskog.

Hvorfor?

Fordi friluftsliv og norsk natur gir livskvalitet og folkehelse.

Statskog er en garantist for folks tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

Vi bruker Bergans!

Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Salt og Pepper!

Restauranten ligger i Storgata 12 i Hønefoss sentrum. Den har ca. 300 sitteplasser fordelt over 2 etasjer, samt en overbygget terrasse i 2. etasje. Lokalitetene egner seg til de fleste arrangementer.

Restauranten har et moderne og effektivt utstyrt kjøkken. Kokkene arbeider i team, og disse to faktorene gjør at de raskt kan levere god og velsmakende mat til enhver tid.

Den brede menyen inneholder retter fra norsk, europeiske, asiatiske og amerikanske kjøkken til gunstige priser. Dette har gjort Salt & Pepper til en favoritt for mange av distriktets innbyggere - både store og små. Restauranten har også take-outavdeling med egen inngang. For å gjøre det enklere og raskere for kundene å bestille take-out, er det etablert en egen bestillingsapp. Denne appen kan lastes ned gratis.

Gledeshuset 

Velkommen til Gledeshuset i Hønefoss!
På Gledeshuset kan du nyte et godt måltid eller forfriskende drikke i vår restaurant, i vår café eller i baren med byens beste utsikt. Mat og drikke kan også nytes i vår uteservering mens du  gleder deg over utsikten over elven og fossen, midt i byen.

Mangfoldig program gjennom hele året
Vi er stolte av det nye Gledeshuset i Hønefoss, som huser Hønefossrevyen, Fosserock, Rockefroskene og O`Jul med din glede - blant annet. Her kan du i tillegg nyte jazzcafè, champagnelunsj eller afterwork. Menyen skifter med sesongen og etter råvare. Legg ditt neste bedriftsarrangement hit, konfirmasjonen, minnestunden eller 40-års laget. Vi legger til rette etter dine ønsker.

Musti

Finn alt til kjæledyret ditt hos Musti - den største dyrebutikken i Norden. Bestill tunge sekker fôr og kattesand hjem på døren fra musti.no. Nordens største butikk. 30 dager åpent kjøp. Nordens største utvalg. De beste merkevarene. Ta hånd om din beste venn

XXL

Besøk varehuset i Hønefoss på Hverhvenkastet ! Flott utvalgt til alt du trenger av jaktutstyr. 

Vi trener hos Sando Hundesenter!

SANDO HUNDESENTER GJØR DITT HUNDEHOLD TRIVELIGERE! Kurs og treningssamlinger i hyggelig miljø.